De laatste thuiswedstrijd van het seizoen was een hele mooie, Débalderin tegen Skunk. Dit was vooral ook persoonlijk een bijzondere wedstrijd, als overdrachtswedstrijd van voormalig wedstrijdsecretaris Willemijn naar ondergetekende. Spannend natuurlijk, maar gelukkig hielp Willemijn waar nodig én stond er een uitstekende selectie op het veld. Speciaal voor de wedstrijd was de zon weer gaan schijnen en hielden de wolken hun regen even op, het beloofde dus een mooie avond te worden.

En genieten was het, de wegzakkende zon weerkaatste wondermooi op het rozerode spektakel op het veld. Inge, eigenlijk nog maar net weer wedstrijdfit, opende ook weergaloos de score voor Débaldérin met prachtige doorloopbal. Skunk had duidelijk moeite met een veld waar je niet elke minuut uitglijd, want ook ondergetekende scoorde hierna ook snel Débaldérin. Met oog voor dramatiek (echte sterren komen altijd later), kwam ook Isa sterk in, een half jaar vrijblijvend andere sporten bleek geen beperking.

In de tweede helft stal de Bartcie de show met twee rake schoten, alhoewel de Schreuder onder de Barten het atypisch van dichtbij deed. Ook Willemijn ! liet zien dat ze nog steeds van grote waarde was voor het team met een prachtig raak schot. En Amber zou Amber niet zijn zonder een puntje mee te pikken tegen het einde van de wedstrijd. En zo geschiedde het dat studentenkorfbal er wederom met de titel vandoor ging dit seizoen!

De vreugde was hiermee overigens niet voorbij, want de derde helft begon deze dag al onder de douche. Onder luid gejuich ontving elke Débaldérin strijder van de avond een douchebier of douchefanta. Alleen Tom leek het concept niet helemaal te begrijpen, door van de douchefanta een fietsfanta te maken. Ach ja, dan valt er volgende week in Nijmegen nog wat te verbeteren.