Lid worden!

Studenten korfballen bij Débaldérin!

Door je studie ga je waarschijnlijk verhuizen. Misschien heb je daarom je lidmaatschap opgezegd bij je vereniging thuis of heb je niet meer de mogelijkheid bij je eigen vereniging te trainen. Het zou jammer zijn dat je studie de reden is dat je stopt met het leuke korfbalspelletje. Gelukkig hoeft dat niet!

Bij Débaldérin kun je blijven korfballen en wat is er tijdens je studie leuker dan dit te doen met studenten? Je kunt bij ons competitie spelen en deelnemen aan toernooien, of alleen komen trainen. Bij de toernooien korfbal je tegen studenten uit andere steden, zowel nationaal als internationaal. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de contributie is slechts €32,50 per jaar. Wel moet je sportrechten kopen bij de Bongerd als je lid wordt. Sportrechten zijn verplicht en dienen jaarlijks opnieuw aangeschaft te worden. Dat kan hier.

Wij zijn een groeiende vereniging, maar altijd erg actief gebleven. Naast het korfballen organiseren we nog tal van andere leuke activiteiten. Neem maar eens een kijkje bij de foto’s!

Nieuwsgierig?
Kom dan eens langs op een training!

De introtrainingen die we organiseren aan het begin van ieder collegejaar zijn een uitstekende manier om kennis te maken met onze vereniging. Meedoe trainingen zijn geheel vrijblijvend en je hoeft zelfs niet over sportrechten te beschikken. Voor het academisch jaar 2024 - 2025 zijn de introtrainingen vastgesteld op de volgende data:
- Dinsdag 3 september om 19:00
- Dinsdag 10 september om 19:00
- Dinsdag 17 september om 19:00

Alle introtrainingen vinden plaats op het kunstgrasveld van SC De Bongerd en staan onder leiding van onze trainer Chris van Haren.

Als je lid wilt worden of als je vragen hebt, kun je onze secretaris e-mailen.
Stuur een mailtje via het contactformulier of naar st.debalderin@wur.nl. Ook kun je hier een inschrijfformulier downloaden en ingevuld opgestuurd worden naar st.debalderin@wur.nl.

Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 30 juni! Zeg je later op dan betaal je ook voor het volgende collegejaar contributie.

Tot ziens bij een van de trainingen!