Het zaalseizoen is weer begonnen! Débalderin MW1 begint dit seizoen op 12 november met een wedstrijd tegen DKOD in Renkum. Gelukkig ligt Renkum op fietsafstand en konden we dus gezellig met z'n allen er naartoe fietsen! Helaas dachten de dames daar anders over en kwam het er op neer dat de heren (Menno, Rik, Nils, Joost, Ilmar en Kees) gestuurd door Joost en Ilmar door het pikkedonker naar Renkum gefietst hebben en de dames (Jorinde, Gianna, Marlous en Masja) in de auto van Jorinde de sporthal bereikt hebben. Toen de hele selectie was aangekomen was al snel te zien dat het een zware wedstrijd zou worden, de tegenstanders hadden namelijk veel lengte, vooral de heren.
Hoewel we vol goede moed aan de wedstrijd begonnen kwamen we al snel op een aanzienlijke achterstand. Met rust leek de wedstrijd ook eigenlijk al wel gespeeld, toch kwam Joost, zoals altijd, met een enorm motiverende speech en zo begonnen we de tweede helft met als doel de eer van Débaldérin hoog te houden. De tweede helft leek stukken beter te gaan dan de eerste en we konden aardig met DKOD mee. Helaas was het, zoals we al dachten, niet meer mogelijk om DKOD in te halen. Menno zag op het einde nog wel zijn droom werkelijkheid worden: door het uitvallen van Gianna mocht hij nog enkele minuten als dame meespelen! Uiteindelijk is er verloren met 11-6. Helaas, maar het was een goede oefening voor de volgende wedstrijd!