De derde competitiewedstrijd stond op het programma tegen een team uit Zelhem, waar onze eigen Astrid Leferink haar jeugdopleiding heeft gehad. Natuurlijk was het eerste team der Débaldérin, met en natuurlijk in het bijzonder Astrid, er alles aan gelegen om de afvaardiging uit Zelhem een koppie kleiner te maken.  Nadat de mist was opgetrokken en het zonnetje heerlijk scheen op het prachtige gazon van sportcentrum De Bongerd, werd de wedstrijd om 13u begonnen met het startsein van arbiter Merijn Moerland.

De wedstrijd werd gestart door tweemaal een score van SEV, waardoor Débaldérin snel met 2 doelpunten achter kwam te staan. Rik Maasdam behield echter de rust en met twee prachtige schoten werd de score al snel weer gelijk getrokken door 2-2. Met een tegenscore van SEV en een prachtig schot van Taric Schrader behield de wedstrijd de spanning tot 3-3. Echter daarna sloeg SEV een klein gat door 4 maal achter echter te scoren tegen 2 scores van Débaldérin tot een 5-7 achterstand bij rust.

Na een gedegen analyse van Taric Schrader en de daarbij horende coaching bij rust, raakten de teams na rust aan elkaar gewaagd en kwam de spanning terug. Met een indrukwekkende schotserie werd al snel de score gelijk gebracht tot 9-9. Na een schot van Okke van der Eijk kwam Débaldérin op voorsprong tot 11-10. De buit leek binnen toen er in de laatste minuten door Astrid Leferink werd gescoord tot 12-11, echter helaas moest Débaldérin de wedstrijd met een gelijkspel bekopen door een schot tegen van SEV in de laatste seconden van de wedstrijd.  Manager Débaldérin 1 Taric Schrader: ‘Hier moeten we van leren, bij zo’n kleine voorsprong moeten we de controle houden en de wedstrijd in de laatste seconden van de wedstrijd uitspelen’.