Na het gelijk spel tegen SKF de week ervoor stond iedereen van Débaldérin klaar om dit keer voor de winst te gaan tegen Noviomagum. Dit liet Débaldérin ook zien door snel de voorsprong te pakken met een stand van 3-1. Echter was Noviomagum niet van plan zich gewonnen te geven. Toen de 3-1 eenmaal viel voor Débaldérin kwam noviomagum snel terug tot een 3-3. Deze plotselinge tegenstand van noviomagum werd vervolgens snel beantwoord met twee doelpunten aan onze kant om de stand tot 5-3 te brengen. Maar noviomagum was niet onder de indruk en vocht terug om zelfs tot een voorsprong tekomen van 7-8 met rust.

Na een snelle tactische bespreking was de hoop nog niet verloren en probeerden alle spelers van Débaldérin om de voorspong weer terug te pakken. Met een snel doelpunt vroeg in de tweede helft werd de stand weer gelijk en leek het de goede kant op te gaan. Het creëren van goede kansen ging vervolgens verder maar het scoren wilde niet meer waardoor Noviomagum de voorsprong weer opeiste en deze ook wist te vergroten. Er werd nog hard gevochten voor een comeback maar deze bleef uit waardoor de uiteindelijk stand 8-14 werd. Ondanks dit verlies hebben de spelers van Débaldérin wel laten zien dat als ze het afronden vol houden ze een geduchte tegenstander zijn.