We hebben nu al van maar liefst twee wedstrijdverslagen van het weekendteam mogen genieten en nu is dan eindelijk het midweekteam aan de beurt. Afgelopen woensdag stond SKF op het programma en 10 enthousiaste oude én nieuwe leden stonden letterlijk te trappelen om het nieuwe seizoen te mogen starten. Trappelen, want het openbaar vervoer werd vervangen voor de betrouwbare tweewieler. Genoten van deze goede warming-up was iedereen helemaal klaar voor de wedstrijd.

Met ons beste beentje voor stapte we op het veld, maar ondanks onze goede intenties leek SKF toch even een maatje te groot. Tijdens de eerste helft werden er binnen korte tijd 7 doelpunten geïncasseerd en leek het even op een fiasco uit te draaien. Echter bleek een oosters kruidenelixer in de rust wonderen te verrichten en werden er zonder een enkel centje pijn in de tweede helft 7 punten aan onze kant gedrukt. De moordende spanning in het slot zorgde voor een actief en aantrekkelijk spel. Met een eindstand van 9 – 9 liet Débaldérin zien een veel belovende jeugdopleiding te hebben.