Taric Schrader speelt op Okke van der Eijk, Astrid Leferink kijkt toe. Foto Mulder.

De tweede competitiewedstrijd voor de korfballende studenten uit Wageningen stond alweer op het programma, waarvoor de ploeg vanuit verschillende hoeken van het land naar Zutphen af moest reizen. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt werd Rik Maasdam nog aangetrokken voor extra mogelijkheden bij de heren, tot groot genoegen van speler/coach Taric Schrader die na de eerste competitiewedstrijd nog had aangegeven dat versterking bij de heren zeer gewenst was. De wedstrijd werd begonnen met Tobias Elzerman op de plaats van Lennard van Buren en Imke Verbeek als extra dame op de bank.
 
Door het dynamische spel van Débaldérin was het Okke van der Eijk die de score wist te openen, hierop had de vereniging uit Zutphen direct antwoord, waardoor de studentenvereniging vroeg in de wedstrijd al tegen een achterstand aankeek. Bij een stand van 5 – 5 mocht Rik Maasdam zijn debuut maken bij de studenten op de plaats van de zieke Joost Brombacher, waarna hij persoonlijk de stand op 5 -6 wist te zetten. Michelle Struik bepaalde de ruststand op 6 – 7 in het voordeel van de uitploeg. In de rust was het duidelijk dat deze wedstrijd niet zomaar gewonnen zou worden, maar dat het zeker mogelijk was om ook de tweede competitie wedstrijd de kant van de studenten op te laten kantelen. Met Astrid Leferink voor Systke Drost  in de ploeg, werd de tweede helft begonnen met een score van de thuisploeg. Dit zou ook de laatste score zijn voor KVZ, via scores van onder andere Rik Maasdam en Taric Schrader liep Débaldérin uit op KVZ. Imke Verbeek nam het laatste deel van de wedstrijd de plek van haar zus Gianna Verbeek in en zo speelden de studenten uit Wageningen rustig de wedstrijd uit. Ondanks langere periodes zonder score, stond de verdediging van Débaldérin sterk en kon KVZ niets meer terug doen. De eindstand werd bepaald op 7 – 15, wat de tweede overwinning voor het team uit Wageningen betekende.  Speler/voorzitter Tobias Elzerman: ‘De score is wat geflatteerd, we hadden niet de overmacht die de score doet vermoeden, maar we hebben terecht gewonnen.’
 
Doelpuntenmakers Débaldérin:
 
Taric Schrader 4, Rik Maasdam 3, Michelle Struik 2, Jorinde Mulder 2, Okke van der Eijk 1, Joost Brombacher 1,Tobias Elzerman 1, Astrid Leferink 1.