Zaterdag 10 november was het dan eindelijk zo ver, de v-cup met als thema 'Jong van binnen, oud van buiten; Porsches botox en siliconen: de midlifecrisis begint zich wel te tonen'. Débaldérin was aanwezig met 2 teams en natuurlijk debalderuit! De eerste wedstrijden verliepen soepel voor Débaldérin 1 en werden gewonnen, dit kon niet altijd gezegd worden over de strafworpen.. Verder waren er ook een aantal oudhollandse spelletjes, zoals spijkerpoepen en zaklopen. Voor Débaldérin 2 verliep dag 1 minder soepel en liet de punten vooral aan de tegenstander. Groot succes werd behaald bij het WUR-koppelschiettoernooi dat werd gewonnen door Débaldérin. Amy en Jinke wisten via een halve en een hele finale zowel een punt voor de prestatieprijs als 2 chocolade letters te bemachtigen.
Na een middag vol wedstrijden werd het tijd voor wat ontspanning, Débalderin won het schutters tournooi en Debbie voerde een toneelstukje op. Hierna werd er, om de buikjes te vullen en een bodem te leggen voor de zware avond in de Bunker, chinees gegeten.
Hierna splitsten de paden van de mannen en vrouwen zich en werd het tijd om onze kostuums te voorschijn te toveren. De vrouwen waren verkleed als Barbie en de mannen als MAMIL.
Deze avond hebben de korfballers zich vol laten lopen met het gouden water en menig ballon.
Echter bleek dit ook zondag ochtend, van de 2 volle teams waren nog 8 personen over die een uur lang hebben gestreden ( incl kater ) voor de winst. Helaas ging dit iets minder soepel dan de zaterdag ( geen idee hoe dit kan;) )
MAAR uiteindelijk kwam de rest langzaam aandruppelen en hebben we alsnog de halve finale weten te bereiken, niet gewonnen, maar toch!
Uiteindelijk is RSKV Erasmus er met de winst vandoor gegaan. Débaldérin 2 ontliep in extremis de eerste taart en Erasmus 2 verkoos Menno Kroonen tot winnaar van HDBDB. De Prestatieprijs overwinning ging wel naar de WSKV maar de punten helaas naar Paal Centraal.
 
Het was een leuke, gezellige en vooral geslaagde V-cup!