Débaldérin MW1 – DVO MW2
Afgelopen woensdag speelde ons midweekteam de eerste zaalwedstrijd tegen onze buren uit Bennekom. Een wedstrijd die we graag wilden winnen! Vol goede moed gingen onze spelers de wedstrijd in. Dit waren voor de heren Stijn, Reinier, Bart, David, Erik en Matthias en voor de dames Marly, Esther, Jinke, Rianne, Manou en Milou. DVO opende de wedstrijd door meteen in hun eerste aanval te scoren. Débaldérin liet zich niet kennen en maakte meteen daarna de 1-1. DVO was scherp en scoorde veel, maar wij wisten ze op het begin nog goed bij te houden. DVO liep daarna uit van 4-4 naar 4-9. Débaldérin wist nog dichterbij te komen, maar DVO bleef ook scoren. De partijen gingen de rust in met een stand van 8-11. Na de rust wist Esther ons nog dichterbij te brengen door de 9-11 te maken. Helaas bleef ook DVO scoren en wist Débaldérin het verschil niet kleiner te maken. De eindstand was 17-22. Ondanks het verlies was het een leuke wedstrijd met veel mooie doelpunten. Voor Débaldérin scoorden: Esther 4x, Jinke 4x, Milou 3x, Erik 2x, Bart 1x, Manou 1x, David 1x en Reinier 1x.

Op 4 December treed Débaldérin Midweek 1 thuis aan tegen Hemur Enge, komt allen meedoen of kijken.
Op Woensdag 19 December wacht de Midweek een uitwedstrijd tegen SKF MW2, geef je op en fiets het binnenveld over om de Vejo's schrik aan te jagen.