Op dinsdag 6 februari was de wedstrijd tegen SKF. In tegenstelling tot de uitwedstrijd waarbij we met 5 heren en 3 dames naar Veenendaal afreisden (en terugkwamen met een geblesseerde Willemijn), waren we dit keer met 5 heren én 5 dames. Uit speelden we fenomenaal met 10-28, dus de thuiswedstrijd zou een veelbelovende verwachting meebrengen.

Helaas liep het niet zoals verwachtten en kwamen we met 1-7 achter te staan. Toch lukte het om nog voor de rust dichterbij te kruipen dankzij goals van Bart M, Fons, Sanne H en Bart S en drongen we de achterstand terug tot vier verschil

Ruststand: Débaldérin-SKF 6-10

In het begin van de tweede helft bleef het verschil vier tot een stand van 8-12. Vanaf hier is de comeback ingezet. Door achtereenvolgens twee goals van Fons, de aansluitingstreffer van Deen en de gelijkmaker van Sanne H lieten we de tegenstander weer even zweten. SKF bleek te verzwakken naarmate de tweede helft vorderde en Débaldérin bleef scoren tot de voorsprong werd uitgebouwd tot 16-12.

Eindstand: Débaldérin-SKF 17-15

Een overzicht van de doelpuntenmakers:Fons 5x, Bart M 3x, Sanne H 3x, Marieke 2x, Bart S 2x, Deen 1x en Tom Brouwer 1x

Door: Deen Spek