Woensdag 22 maart was het tijd voor de laatste zaalwedstrijd van het seizoen. Nadat de dag ervoor het veld succesvol was geopend mochten er toch 9 leden van Débaldérin nog een keer in de zaal korfballen. Helaas kon de wedstrijdsecretaris niet bij de laatste zaalwedstrijd aanwezig zijn, dus kreeg ik de taak om de opstelling te maken. Na lang nadenken begonnen Bart S, David, Marieke en Julia in de aanval en mochten Finn, Bart M, Charlotte en Sanne V verdedigen.

De wedstrijd begon fanatiek en beide partijen scoorden meteen een doelpunt. Skunk was echter op schot en ze schoten er 5 achter elkaar in, waardoor we op een 6-1 achterstand kwamen. Gelukkig scoorden Bart M en David er twee, waardoor we iets terugkwamen. Door doelpunten van David, Bart M en Bart S stond het al snel 8-11. Sanne V en ik gooiden er voor rust ook nog allebei eentje in, waardoor de ruststand met 12-10 niet eens zo slecht was.

Na de lekkere ranja in de rust konden we weer met goede energie aan de tweede helft beginnen. De tweede helft begon gelijk op, maar na een paar minuten maakte skunk een paar doelpunten achter elkaar, waardoor het verschil groter werd (16-12). Débaldérin bleef positief, maar elke keer wanneer wij probeerden dichter bij te komen, scoorden zij er ook weer eentje. Er werd goed gestreden tot het einde, maar helaas was het niet genoeg om de winst mee naar Wageningen te nemen.

Al met al was het een leuke wedstrijd en wil ik ook onze supporters bedanken, inclusief de hoofdsupporter onze eigen Debbie, die helaas in Nijmegen beland was na een leuk weekendje in Groningen. Voor meer details hierover verwijs ik u graag door naar Jelmer Sonnemans.

Gelukkig zijn we dit seizoen niet laatste in de poule geëindigd, maar er zit zeker nog verbetering in. Op naar een goed veldseizoen!