Woensdag 24 Januari was het dan zover, een strijd tussen de twee ploegen die bovenaan staan. Namelijk de Hazenkamp tegen Débaldérin. Het was al laat op de avond alvorens we in Nijmegen aankwamen. De wedstrijd begon met een 0-1 voorsprong door de heer Schreuder. Daarna een aantal tegendoelpunten, waarna de heer Schreuder de 4-2 maakte. We gingen de rust in met 9-2. De eerste helft verliep wat stroef en doelpunten waren schaars. Na de rust werd er meer gescoord. Het volgende doelpunt was voor de andere heer Schreuder 14-3. Al gauw werd door de heer Schreuder de 16-4 gemaakt. Vervolgens was het een afwisseling tussen de heer Schreuder en de heer Schreuder die de doelpunten 17-5, 17-6, en 17-7 maakten.

De conclusie die we na de wedstrijd konden trekken is dat het water op de Westerhofseweg even goed onderzocht moet worden. Zodra de resultaten binnen zijn, kunnen we hier een elixer van maken, waar elke korfballer nog beter van wordt.

En dan nu waar iedereen op heeft gewacht: tututudutututuuu
DE KLEEDKAMERREVIEW, deze week in de kleedkamerreview, de kleedkamer van de Hazenkamp. De bankjes waren ruim en er was genoeg plek voor iedereen. De ruimte was prima groot genoeg, maar niet te groot om de knusse sfeer te verliezen. Dan de douches, prachtig, met maarliefst zes douches plek voor iedereen. Zelfs de tegeltjes hadden een andere kleur, waardoor de douches gemakkelijk te vinden waren. Ook waren er genoeg haakjes waaraan de handdoeken op konden worden gehangen. Enig verbeterpunt is dat er nog een rekje geplaatst zou kunnen worden om het douchebier op te zetten. Daardoor krijgt deze kleedkamer wat mij betreft een dikke 9.