Dinsdag 17 november, de dag na een geslaagde ALV, hadden we de thuiswedstrijd tegenover Reehorst '45. Een dag met heel, heel veel dames, maar helaas geëindigd met een 2-14 verlies. 2 maanden later kregen we de kans op revanche, dit keer in een uitwedstrijd voor beide ploegen, namelijk in Veenendaal. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd was het even zoeken naar genoeg spelers, maar uiteindelijk gingen we woensdag 20 januari met een team van 9 man sterk op weg met twee auto’s. De reis verliep goed zolang degene in het midden achterin maar om de zoveel tijd bukte, zodat er in de achteruitkijkspiegel gekeken kon worden.

Eenmaal aangekomen bleef de wedstrijd een tijdje op 0-0 tot er een vrijebal gescoord werd door de tegenstanders. Al gauw stonden we 2-0 achter, maar dankzij twee schoten van GijsvdK en Anouk konden we het recht trekken tot een 3-2 achterstand. Vervolgens scoorde GijsvdK en GijsV allebei nog een doelpunt.

In de rust kwamen we met z’n allen tot de conclusie dat het goed ging, maar dat er toch wat meer doelpuntjes gemaakt moesten worden. Met deze instelling gingen we de tweede helft in met een 6-4 achterstand. Dat we na opnieuw twee doelpunten van GijsvdK en Anouk weer rechtgezet hadden tot een 6-6 gelijke stand! GijsV scoorde en zo werd het 7-7. Het begon nu spannend te worden en al gauw stond het 8-8 na weer een doelpunt van Anouk. Beide ploegen deden hun uiterste best om het verschil te maken en als winnaar uit de wedstrijd te komen. Helaas kregen we in de laatste minuten een strafworp tegen en hadden we toch met 9-8 verloren.

Na de wedstrijd moesten we natuurlijk net als de vorige keer weer een uur wachten op de heren die met het excuus kwamen dat de douches zo lekker waren.. We kwamen er ook achter dat het Pim was die we hoorde gillen, want blijkbaar werden de douches plotseling koud!
Eenmaal weer compleet en naar buiten gelopen was het opeens zo mistig dat je niet eens de overkant van de parkeerplaats kon zien. Maar weer veilig in de Bongerd konden we heerlijk genieten van een speciaal biertje met bitterballen, de pubquiz die bezig was en Pim zijn theorieën over de antwoorden van de quiz. Helaas voor het weekend team kwamen ze net te laat van de training voor de bitterballen.

Gijs van der Klaauw 3, Anouk Hagens 3, Gijs Vreeke 2, Amy Veenendaal, Gianna Verbeek, Marie-Louise Hoekman, Eline Weenink, Pim Arendsen, Ilmar Kelderman.