Na het mooie begin van afgelopen week stond ditmaal de thuiswedstrijd tegen Wolderwijd op het programma. De wedstrijd in Zeewolde werd de vorige keer netjes gewonnen, maar het was wel duidelijk dat ze het Débaldérin een stuk moeilijker wilde gaan maken dit keer. De score werd geopend door Sabine en Froukje. Als snel kwam Wolderwijd terug en gingen ze de studenten voorbij. De score voor Wolderwijd kwam niet uit schoten, maar uit doorloopballen en kleine kansjes. Débaldérin had moeite met scoren en zo kwam de ruststand uit op 6-10, een stand die zeker te overbruggen leek. Echter moest Débaldérin de kansen wel af gaan maken en geen domme fouten meer maken in de verdediging.

Rosan, die als extra dame mee was voor de nog steeds geblesseerde Michelle, kwam er in de tweede helft in voor Sabine. In de tweede helft bleek Wolderwijd ook te kunnen scoren via het schot en daar maakte ze uitgebreid gebruik van. Het antwoord van Débaldérin kwam niet en zo bleven ze achter de feiten aan lopen. De score liep uit tot 9-17, na verschillende schoten van Wolderwijd. Rik nam de laatste tien minuten de plek in van Joost. Na nog een strafworp van Gijs en een schot van Merijn klonk het eindsignaal van de scheidsrechter, hij vond dat “de wedstrijd ten einde was gekomen”. Het harde vechten mocht niet baten en zo eindigde de wedstrijd in 12-19. De scheidsrechter gunde Débaldérin nog een doelpuntje en heeft er 13-19 van gemaakt.

Doelpunten: Gijs van der Klaauw 5x, Sabine Bakker2x, Merijn Moerland 2x, Frouke Zuidema 1x, Joost Brombacher 1x, Belle Tonk 1x, (scheidsrechter 1x)