Op 19 februari vertrok een team van 5 dames, 5 heren en Nancy als mentale steun en fotografe, richting Barneveld. Dit keer werd er niet gespeeld tegen Odikmaar tegen Spirit uit Voorthuizen. We konden de hal in Voorthuizen niet bewonderen door een te drukke zaalbezetting in het dorp. Om 19:00 vetrokken we vanaf Bart’s huis richting Barneveld. Een aantal spelers hadden bij Bart al een lekker Mexicaanse maaltijd mogen nuttigen. Er werd gereden met 3 auto’s, met als chauffeurs: Inge, Reinier en Sari. Wouter besloot met de trein naar Barneveld te komen. Maar waar is hij uitgestapt: Barneveld Noord, Barneveld Centrum of Barneveld Zuid? Aangezien dit kleine kippendorp welgeteld 3 stations heeft. Waar is het station van Wageningen? Erg oneerlijk. In de hal aangekomen was en nog een andere wedstrijd bezig die we even konden bewonderen. Iets te laat begonnen we met de wedstrijd tegen Spirit. In de aanval stonden Maryse, Inge, Reinier en Wouter. In de verdediging begonnen Lisanne, Sari, Bart en Jurren.

De vorige wedstrijd tegen Spirit was met 22-7 gewonnen dus de verwachting was weer een hoog doelsaldo. En de wedstrijd begon inderdaad goed, met Wouter die al snel zijn eerste schot erin schoot. Daarna volgde Reinier, Jurren, Bart, Maryse en Lissane. Al snel stonden we met 0-7 voor. Hierna volgde helaas het eerste tegendoelpunt, maar niet getreurd want Débaldérin liet het doelsaldo alleen maar verder stijgen. Reinier schoot er al snel weer 2 in de korf en Lissaneook nog eentje. De verdediging hield goed dicht en de aanval kon niet stoppen met scoren. De wedstrijd verliep relatief makkelijk. Stijn en Marly waren ondertussen in het veld gekomen. Helaas was er nog wel een ongeluk met Stijn. Hij werd omver geduwd en kwam met zijn hoofd tegen de paal aan. Mening mens zou strompelt het veld af gaan maar Stijn kon gelukkig gewoon door. In de rust stond het 2-16, een enorm goede score. Er werd dan ook afgesproken dat Spirit er in totaal niet meer dan 5 op het scorebord mocht hebben aan het eind van de wedstrijd. Na de rust gingen we gestaagd door met scoren. Er werd wel wat rommeliger gespeeld. Desalniettemin stonden we door doelpunten van Bart, Marly en Inge na de rust al snel op 2-19. Hierna volgde weer doelpunten van Spirit, maar gelukkig was Stijn er ook met 2 schoten, waardoor we boven de 20 doelpunten kwamen. Een heel mooi getal maar natuurlijk niet genoeg. We wilden die 30 wel proberen te halen. In de tweede helft verliep de wedstrijd slordiger en stroever met meer tegendoelpunten dan de eerste helft. Helaas hebben we het aantal tegendoelpunten niet onder de 5 kunnen houden, maar niet getreurd, in totaal waren het er maar 7. Met Sari die de 5-22 maakte had iedereen gescoord in de wedstrijd: een ander doel afgesproken voorafgaand aan de wedstrijd. Een hele mooie eindstand van 7-25 betekende het eind van de wedstrijd.

De conclusies van de wedstrijd waren dus dat het een makkelijke wedstrijd was. Débaldérin mag soms wat minder slordig zijn, ook al was het een mooie wedstrijd. Reinier was de topscoorder van deze wedstrijd met 8 doelpunten. Daarna volgt Stijn met 3 doelpunten en Wouter, Jurren, Bart, Maryse en Lissane allen 2 en Inge, Marly en Sari allen 1. Om half 10 konden we weer tevreden terug naar Wageningen rijden.

Volgende wedstrijd: 3 maart Débaldérin  – Keizer Karel