Afgelopen woensdag gingen wij met spekpannenkoekgevulde maagjes richting Nijmegen. Ik mocht in Pieters auto rijden en Erik en Stefan durfden het wel aan om bij mij achterin te zitten. Milou ontmoetten wij pas in Nijmegen, zij kwam even vanuit thuisthuis heen en weer om het wedstrijdje mee te pikken tussen het studeren door, hulde hiervoor! Het beloofde een zware wedstrijd te worden tegen Noviomagum, als zij deze wedstrijd winnen zouden zij namelijk velkampioen zijn! Hoewel beide teams in roodzwart speelden, waren wij erin geslaagd de gehele wedstrijd naar onze teamgenoten te pasen. in de rust stonden we maar 2 puntjes achter: 7 – 5, dus viel nog wel winst te halen. Vol goede moed en warme thee gingen wij dus de tweede helft in. Uiteindelijk waren wij erin geslaagd de tegenstander gelukkig te maken deze avond, de tweede helft eindigde namelijk ook met 7-5 wat resulteerde in een eindstand van 14-10. Débaldérin MW1 heeft weer een goede daad verricht, waar wij trots op mogen zijn. Wij hebben onze mooite prestaties gevierd met wat bier bij Bart en Reinier thuis voor iedereen lekker naar bed ging om de volgende dag weer hard te kunnen studeren!