Débaldérin MW1 – KV Zetten MW1

10 oktober was de dag dat de midweek zich weer kon herstellen na het zure verlies van voorgaande week. Volgens de statistieken stond Débaldérin alleen voor op Zetten MW1 dankzij doelsaldo, dus dit beloofde een spannende wedstrijd. Ondanks deze ogenschijnlijke gelijkheid betraden beide velden met goede moed het veld. De eerste minuten van de eerste helft leek dit zeker terecht te zijn, want na de openingstreffers van Lisanne en Anne kwam Zetten terug met twee tegendoelpunten. Na deze doelpunten nam Débaldérin echter al gauw afstand met rake schoten van een groot deel van de ploeg: Stijn, Lisanne, Bart, Tobias en Milou. De rust werd ingefloten met een 11-3 voorsprong.
Na hete thee en een korte bespreking was het tijd voor de tweede helft. Kort na rust vergrote Débaldérin haar voorsprong door twee mooie doelpunten van Erik, waarna de toon voor de rest van de helft gezet was. Eva had dé actie van de wedstrijd en wist te scoren uit een onverwachte omdraaibal. Na een schot van Tobias wist Erik zich nog meerdere malen te laten gelden en ook Lisanne liet zien wat ze in huis had. Niet gek dat ze samen de topscoorders van de wedstrijd zijn met 5 doelpunten per persoon. Na de 20-4 overwinning kwam iedereen opgewekt en veld af; het was een geslaagde wedstrijd