Duko MW2 – Débaldérin MW1

Met een uitgebalanceerde selectie werd er op woensdag 3 oktober afgereisd naar Duiven. Na vorig seizoen korfballes van Duko MW1 te hebben gehad, mochten we dit jaar aantreden tegen hun 2e team. Vanaf het begin zorgde dit voor een leuke en gelijkwaardige wedstrijd. Beide partijen begonnen scherp, met in deerste helft doelpunten voor Débaldérin van Menno (een doorloopbal :O), Esther, Wouter, Marly en Bart. Duko gaf echter goed partij: rustand: 5-7 voor.

Na eventjes PSV te hebben gekeken in de rust ble3ek Duko echter scherper. Hoewel Débaldérin vrij snel nog 4 doelpunten maakte, bleef de productie daarna hangen en Duko ging wel door met scoren. 11-11 ind e laatste paar minuten. Helaas voor ons en gelukkig voor hen viel er nog een zeer ver afstandsschot in en mocht Débaldérin weer puntloos naar huis vanuit Duiven. Ondanks dat was het een uitstekende wedstrijd, waarin goed spel werd vertoond. Dat er een McDonalds langs de weg stond was een goede verzachting van de pijn.