Het was weer tijd voor de Domcup. Vol energie reisden we naar Utrecht. Nadat we de bedjes hadden klaargelegd en de laatste verfijningen aan onze outfit hadden gedaan, was het tijd voor het feest.
Het thema was Woodstock, We waren verkleed als ‘flour power’ met bloemetjes en afbeeldingen van bloem op ons shirt geplakt. En natuurlijk een dikke 6 pack getekend om onze kracht aan te tonen. Tijdens het feest konden we genieten van de muziek en 3 liter kannen bier.
Na een late-night chips snackje was het tijd om te gaan slapen. Maar niet voor lang, want we werden alweer om 7 uur gewekt voor het ontbijt.
Iedereen was topfit, fris en fruitig om te beginnen aan het toernooi, we hadden zelf een team en nog een combi team met Paal Centraal. Met dat combiteam was het gelukt om bijna elke wedstrijd gelijk te spelen. De finale werd gespeeld tussen Melmac en Attila, waar na een gelijkspel Melmac won met de golden goal. Maarja, wij mochten lekker als eerste een taart uitkiezen en oppeuzelen. Als prestatieprijs maakten we een mooie tekening die te maken had met het thema woodstock. Uiteindelijk zijn we nog 2e geworden met de outfitprijs. Na een lange vermoeiende dag was het tijd voor een welverdiend snackje bij passantje. Ik heb zin in het volgende toernooi! [18&19 maart in Groningen, Red] Ben je bij?