Hemur Enge MW1 – Débaldérin MW1

Op woensdag 23-1-19 stond de midweek wedstrijd tegen Humur Enge op het programma. Na enig zoektocht was er een team bij elkaar gevonden bestaande uit: Esther, Rianne, ML, Laura, Arjan, Erik Bart en Stefan. Om aan te kunnen treden tegen de tegenstander uit Amerongen werd er verzameld bij het busstation om de reis per bus te maken. Na de busreis en een stukje lopend door de sneeuw werd de sporthal bereikt waar we achteraf gezien beter in de bibliotheek een boekje hadden kunnen lezen. Nadat de eerste doelpunten van de wedstrijd waren gevallen, liep Humer Enge al snel uit naar een 10-1 voorsprong. Débaldérin ging zelfs de rust in met een 15-4 achterstand. Na de rust was het gelijk raak voor Débaldérin, maar daarna liep Humer Enge eenvoudig uit naar een eindstand van 25-9. Aan de kant van Débaldérin was Arjan de topschutter met maar liefst 4 hele doelpunten. Na deze ruime nederlaag dus maar weer verslagen door de sneeuw terug naar de bus gelopen om voldaan weer weder te keren in het mooie Wageningen.