Na de verloren wedstrijd vorige week tegen Hebbes, kon Débaldérin 1 thuis tegen KCD dit recht proberen te zetten. De wedstrijd op het veld tegen KCD werd net verloren, de wedstrijd eerder in de zaal werd met twee punten verschil gewonnen. Genoeg kansen op voorhand, maar makkelijk zou het niet worden. Vanaf het begin liet KCD merken dat ze dit keer weer wilden winnen, en KCD nam de leiding. Débaldérin probeerde mee te komen, maar na de 2-2 kon KCD via 2-5 de ruststand op 4-7 bepalen.

Na rust was er dus een behoorlijke kluif voor Débaldérin, maar al eerder tegen KCD had het vlaggenschip bewezen dat een achterstand niet onoverbrugbaar was. Voor nieuwe kracht werd Gijs in de ploeg gebracht voor Joost. Dit had niet direct effect, want het was KCD dat goed begon aan de tweede helft en via een strafworp een voorsprong van vier punten nam. Débaldérin gaf het nog niet op en probeerde terug te komen, maar door onder meer goed verdedigend werk van de tegenstander en pech in de afronding, kon Débaldérin het gat niet meer dicht krijgen. Op 9-11 probeerden de studenten het nog even spannend te maken, maar deze pogingen mochten niet baten. Taric en Saskia werden ingewisseld voor Rik en Froukje, maar de invalbeurt van Saskia mocht niet lang duren. Saskia en Merijn wilden allebei zo graag de bal, dat dit in een botsing resulteerde. Saskia viel geblesseerd uit en Froukje kwam opnieuw in het veld. Ondanks nog een paar pogingen van Débaldérin was het KCD dat verder uitliep en de wedstrijd rustig uitspeelde. Het laatste woord van de wedstrijd was nog wel voor Débaldérin, Belle bepaalde de eindstand op 10-16.