Na een lange, maar welverdiende zomervakantie was het afgelopen woensdag dan toch echt weer tijd voor de eerste midweek-wedstrijd van dit seizoen.
Het voelde voor ons echter toch als een mini-vakantie, vanwege de verre reis naar (bijna-)Duitsland. Na een lange tocht was het dan toch echt tijd voor de wedstrijd, die moeizaam begon.
Débaldérin liet punten liggen en de zwaluwen pakten een voorsprong van 4 punten in de eerste helft. Toen werden we wakker, en begonnen we met waar we voor gekomen waren, Korfbal.
De achterstand werd ingehaald en het werd spoedig 4-4, waarmee de eerste helft werd afgesloten. Op dit moment waren we bewust van het feit dat we deze comeback niet moesten laten liggen, en na de rust
pakten we de draad weer op. Van 4-4 werd het snel 4-7 en gaven we deze voorsprong niet meer af.
Uiteindelijk sloot Débaldérin de wedstrijd af met 9-11, waardoor we met een goed gevoel weer op huis aan konden. Volgende week spelen we thuis tegen SKF, al zal dit niet op ons nieuwe, langverwachte korfbalveld, maar gewoon weer op het voetbalveld bij de Bongerd….
Alle eerstejaars zijn welkom om hierbij aan te sluiten!

Scores: Bart M 3, Sanne 2, Jelmer 2, Lisanne 2, Kamiel 1, Jurren 1