Afgelopen woensdagavond (9-4-2014) stond de topwedstrijd tegen stadsgenoot KV Wageningen op het programma.  Het weer was prachtig voor een mooie pot korfbal, geen wind, niet te koud of te warm.  Iets na kwart over acht mocht de wedstrijd beginnen.

In het begin liet KV wageningen meteen zien dat het kwam voor een goed resultaat en schoot in één van de eerste aanvallen al meteen een afstandsschot binnen.  Eigenlijk gelijk daarna trok Débaldérin de stand echter al gelijk. Maarten Minkman was net uitgekozen om de stippen te mogen maken, en toen hij zo ongeveer nog geen bal had aangeraakt, kreeg hij al een stip voor zijn kiezen. De frituur mocht jammer genoeg uit blijven, want hij nam de strafworp zorgvuldig. Vervolgens begon Débaldérin op stoom te raken, wat resulteerde in een 7-2 ruststand. Een prima uitslag voor de eerste helft.

Na rust veerde KV Wageningen weer wat op, en verkleinde de afstand  tot drie punten. Spannend werd het echter niet meer want Débaldérin bleef de ballen ook door het mandje gooien. Zo kwam de einduitslag uiteindelijk op 14-5. Maikel leidde de wedstrijd in goede banen en hield zich ook nog ‘ns bezig om de voetbalvrouwen uit het veld te houden.
Doelpuntenmakers: Mirelle Kleuskens 3, Maarten Minkman 2, Merijn Moerland, 2, Anna Broers 2, Saskia Feijen 2, Joost Brombacher 1, Naomi Stummel 1, Gijs Vreeke 1