Na twee slopende weken had niemand meer verwacht dat het zou kunnen. De tentamenstress had zowel fysiek als mentaal een grote impact op het team gehad. Veel spelers waren de volledige kijk op de realiteit kwijt en de verwarring werd alleen maar groter toen wij plaats moesten maken voor de meisjes van de zaalhockey. Hier is hun wedstrijdverslag.

Opnieuw was de Bongerd de thuislocatie voor het Wageningse hockeyteam. De dames gingen met volle moed de wedstrijd in, hoewel ze wisten dat het een moeilijke pot zou worden. Het publiek zat er helemaal klaar voor. De scheidsrechter had zijn speciale bril der gerechtigheid opgezet en om stipt 18:37uur klonk het fluitsignaal. Beiden teams begonnen sterk aan de wedstrijd, maar ondanks het goede spel van Wageningen kwamen ze al snel op achterstand. Deze vroeg tegentreffer deed het team flink wankelen en de coach moest snel de dames bij elkaar roepen om erger te voorkomen. Na rust was de achterstand gegroeid tot 1-4 en de wedstrijd leek toen al gespeeld. Desalniettemin slaagde de dames er toch nog in om met twee doelpuntjes terug te komen en de spanning was weer terug in de wedstrijd. Even leek het behalen van de overwinning even binnen handbereik te liggen, maar de keeper van de tegenpartij gooide roet in het eten. Met een eindstand van 3-5 heeft Wageningen zijn meerdere moeten erkennen.

De selectie van Débaldérin 1 was zo onder de indruk van het spel van deze hockeydames, dat ze al bijna waren vergeten hoe miserabel ze zich voelde door de tentamenweek. Voor iedereen zag de toekomst er weer rooskleurig uit. En dat uitte zich direct in doelpunten. Na een korte tijd werd de score in het thuisvoordeel van 6-3 neergezet en het was wel duidelijk dat er meer te halen viel. Toch lukte het onze strijders niet om deze score verder uit te bouwen en de wedstrijd raakte in een flow. Na de 9-6 leek het erop dat Débaldérin de genadeslag uit zou delen en vlak voor tijd stond het 13-8 in het voordeel van het thuisteam. Helaas moest Michelle dit moordende tempo ontgelden en moest ze van het veld worden gedragen. De medische staf zal later deze week melden wanneer ze weer fit zal zijn. Deze klap in het gezicht voor het team resulteerde in een chaotische fase, waar de tegenstander onnodig vele doelpunten werd gegund. Gelukkig herpakte Débaldérin zich vlak voor tijd en verlieten ze het veld met een overwinning van 14-11 in hun achterzak. Débaldérin 1 kan nu als winterkampioen van de vakantie gaan genieten. 
 
Doelpunten: Menno 1, Rosan 1, Rik 2, Taric 2, Michelle 3, Joost 5