Dinsdag 1 februari was het zo ver, een thuis zaalwedstrijd waar weer sinds een hele lange tijd publiek aanwezig mocht zijn! Ook waren wij verheugd om onze trouwste toeschouwer Ton weer in ons midden te mogen hebben. Na de gewonnen wedstrijd van de week ervoor, waren we klaar om revanche te nemen voor de vorige verloren wedstrijd tegen Noviomagnum. Fons, die afwezig was vanwege zijn verjaardag, had zijn tactische plan doorgespeeld aan Bart S en in dit plan stond dat Bart S, Kamiel, Charlotte en Marie-Louise in de aanval begonnen en Reinier, Jurren, Lisanne en Sanne V in de verdediging begonnen met Sanne H en Bart M op de bank. De vorige wedstrijden tegen Noviomagnum gingen vaak gelijk op en ook in deze wedstrijd was dit weer het geval. Als Débaldérin scoorde, scoorde Noviomagnum weer een tegengoal. Maar aan het einde van de tweede helft begon Noviomagnum iets uit te lopen waardoor de ruststand 7-9 was. In de tweede helft bleek dat Noviomagnum vandaag gewoon iets beter was, en bleven uitlopen. Wat helaas ook niet meehielp, waren de 4 gemiste strafworpen aan onze kant deze wedstrijd. Het is dus duidelijk waar we de volgende training goed op moeten gaan trainen. Ondanks een eindoffensief van Débaldérin met onder andere doelpunten van Charlotte, Reinier en Bart M, was de eindstand uiteindelijk 12-15 in het voordeel van Noviomagnum.

Doelpunten makers: Kamiel (1), Reinier (3), Marie-Louise (1), Sanne V (1), Bart M (2), Bart S (1), Charlotte (2), Sanne H (1)