Op 18 februari stond de voorlaatste krachtmeting van het zaalseizoen op het programma. Na de overtuigende overwinning op SEV (Z) van de week daarvoor was men bij SKV gewaarschuwd. Een behoorlijke rit al dan niet met pont bracht de Wageningse studenten op deze onverwacht zonnige zaterdagmiddag in Giessen. De voortekenen waren goed. Het voorprogramma werd halverwege afgekapt om onduidelijke redenen, waardoor de supporters gelijk konden gaan zitten voor de wedstrijd die er echt toe deed. Het begin was wat stroef, maar Débaldérin kwam goed mee met de ploeg die nog een kleine kans heeft op het kampioenschap. Telkens als SKV een voorsprong van een puntje wist te pakken was het vaak Rik die met creatieve acties een gelijkmaker wist te forceren. Maar het was niet alleen Rik die de korf wist te vinden, een afstandsschot van Sabine en een prachtige one-hander van Amy zorgden ervoor dat we met rust maar één puntje achter stonden.

Kansen blijven forceren, en in de verdedigen nóg scherper zijn op die korte kansjes was het plan voor de tweede helft. Echter, begon SKV in het tweede bedrijf van afstand raak te schieten, waardoor er na rust in het mum van tijd een achterstand van 5 punten op het bord stond. Via een afstandschot van Gijs en een strafworp kwam Débaldérin wat dichterbij, maar de doelpunten bleven makkelijk vallen bij SKV. Joost die voor de gelegenheid weer eens meedeed bekroonde deze uitstekende invalbeurt met een doelpunt, maar het gat was niet meer te overbruggen. Uiteindelijk won SKV terecht met 19-13.  Op 11 maart is de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen, thuis tegen KCD. Voor Débaldérin staat de 6e plek op de ranglijst vast, maar wedstrijden tegen KCD zijn altijd vol spektakel!

Doelpunten: Rik (4), Amy (2), Gijs (2), Sabine (2), Joost (1), Jorinde (1) en Merijn (1)