Zaterdag 31 januari trok Débaldérin 1 er op uit naar Velp om Sios '61 wederom te trotseren. Ondanks het oneindige vertrouwen in de capaciteiten van het Vlaggenschip, waren de teamleden erop berust om niet te vroeg te juichen. De grootste vijand van Débaldérin 1 bleek ook, zo tot het eind van de eerste helft, toch echt het team zelf te zijn. Misschien was het de afwezigheid van coach Tobias, die normaliter het team behoedt van slordigheden als het doorlaten van doorloopballetjes en korte kansjes. Maar ja, als de herder dwaalt dan dolen de schapen (lees: koeien). Tot 10 minuten voor rust gingen de teams hierdoor gelijk op, maar uiteindelijk kreeg Débaldérin de slag te pakken en eindigde dit in een ruststand van 10-14. De buit was al binnen maar dit weerhield Débaldérin 1 er niet van om in de tweede helft te laten zien wat ze waard waren. Na de one-handed-schande van vorige week was topscoorder Gijs (7) maar wat blij dat hij deze week kon bewijzen dat hij wèl in staat was een one-handed doorloopbal te scoren. In het andere vak was het Jorinde (5) die een flink aandeel in de eindscore had en hiermee ook haar persoonlijke record vestigde. Merijn (5) wond met zijn charmes de tegenstander om zijn vinger en kreeg hiermee het zelfs voor elkaar om een doorloopbal te scoren die aangegeven werd door, jawel, een dame van de tegenstander. Jaja, toen het vlaggenschip eenmaal op gang kwam was er geen stoppen meer aan en werd er zowaar door elke speler in het veld gescoord. Sios bleef haken op 13 doelpunten terwijl in de laatste paar seconden Débaldérin 1 dankzij Sabine (4) de 30 aantikte. Een mooie teamprestatie die veel belooft voor de komende wedstrijden.