Het eerste toernooi van het jaar is alweer geweest en er waren zelfs twee eerstejaars mee! Hieronder de belevingen van Inge, één van deze twee nieuwe aanwisten. 

2 en 3 september was RISK, mijn eerste toernooi. Omdat er geen Debbie was heeft ML er een uit karton gemaakt. En na al dat harde werk had ze Debbie al laten brassen voordat het feest echt begonnen was. Gelukkig kreeg ze hem wel snel terug met het argument "het is geen echte, hij is van karton". 
Het idee om als mummie te gaan door ons zelf in te pakken in wc papier paste wel goed bij het thema "Feesten als een farao, dan eindig je als een mummy op de ehbo." Maar heel praktisch was het niet, het ging heel snel los en kapot. Tijdens het feest duurde het een tijdje voordat de DJ in de gaten had dat niet iedereen zo van zijn muziek hield en hij vroeg of hij iets anders moest draaien dan trance, waarna het alsnog een tijdje duurde voor er betere muziek kwam.
Na een korte en koude nacht hebben we met een BBQ ontbijt in de zon gezeten. Bart en Reinier dachten dat het handig was om in te schieten maar de wedstijdtafel dacht daar anders over en riep ze terug. En ja hoor, ze legden de bal langzaam neer en kwamen terug lopen… Tijdens het hele toernooi door werden er grapjes verteld bij de wedstijdtafel en werden er mensen gekoppeld. Maar er waren beperkingen: de dode baby grapjes mochten pas na 12 uur, dus dat gebeurde daarna bijna de hele tijd.
Aan het einde werden de winnaars bekend gemaakt en waren we (tot mijn verbazing) 6e geworden.