Onder het motto beter laat dan nooit, nog een kort overzicht van een mooie avond, namelijk: 15 januari 2018, het nieuwe jaar was weer begonnen, colleges waren weer een poosje begonnen, en ook bij Débaldérin moest dat natuurlijk met een drankje, een speech en natuurlijk een beerpongtoernooi ingeluid worden, want zo hoort het.
En zo geschiedde, en deze keer was het aan Sabine om nog even terug te blikken op het vorige jaar aan toernooien en de wat grotere activiteiten. Alles kwam voorbij, van de klapper van een kersttrui die in Maastricht nog de outfitprijs had gewonnen, tot de blindegeleidenhondjes Trump van de IJcup, tot de sixpacks die de Keizerscup onveilig hadden gemaakt, tot de mummificering van het RISK. Oh, en natuurlijk, de #fladderzatte vogeltjes van onze eigen Veluwecup. Al met al was 2017 een mooi jaar, met vele verschillende outfits, vele mooie toernooien, en zo mogelijk nog meer mooie verhalen. Dat belooft wat voor 2018!
Wat volgde was het beerpongtoernooi van de Feestcie, een jonge maar zeer gewaardeerde traditie (of is het nog zo nieuw dat het nog geen traditie mag heten?). Hoe dan ook, in tweetallen trok iedereen ten strijde, en zoals het ook bij korfbal zo is, won het team dat het meeste raak gooide, in dit geval de Team Prominentcie bestaande uit Menno en Allard. Na vele biertjes, babbeltjes en andere borreltjes kon er geconcludeerd worden dat 2018 goed begonnen was, want ja, een goed voorbeeld doet volgen?