Met volle magen stapten MW1 op dinsdag 13 september op de fiets naar Rhenen voor de wedstrijd tegen Arena MW1. Magnums voor onderweg zorgden voor de benodigde hoeveelheid energie om de Grebbeberg op de fietsen. Met het zonnetje die al onder was, daalde de temperatuur zodat de warmte ons niet te veel zou tegenwerken. Met Rik als onze vertrouwde coach, werd de opstelling gemaakt die bestond uit  het zogenoemde M-vak en het niet-M-vak. Met een mooie doorloopbal van Rik werd de wedstrijd geopend, een goed begin dus. Maar helaas kwamen daarna als snel de kansen bij de tegenpartij, deze werden ook benut en zo was de stand bij de rust 6-3. Met doelpunten van Rik, Menno en Gijs kwam Débaldérin in de tweede helft tot een score van 10-8, waarmee de winst in de buurt leek te komen. Meerdere doelpunten van de tegenpartij brachten ons team daarna weer op een achterstand. Menno scoorde met een strafworp de laatste goal van Débaldérin tijdens deze mooie wedstrijd, waarvan de eindstand 15-9 werd. Met een mooie wedstrijd achter de rug keerde het team terug naar de Bongerd, waar we, na lang wachten, nog hebben genoten van 2 porties bitterballen.