Na de overwinning tegen De Hazenkamp was het op 15 november tijd voor de 2e zaalwedstrijd. Dit maal tegen Noviomagum in Lent. Na een korte discussie werd er besloten dat de Jan Linders een mooie uitvalsbasis opleverde om te verzamelen en lekker met de auto naar de genoemde club te vertrekken.

Eenmaal aangekomen en ingeschoten opende Bart Merks de wedstrijd sterk met 2 goals. Grapje, Bart kreeg 2 goals tegen (niet geheel zijn fout) en Débaldérin begon met een achterstand. Puntje voor ons, puntje voor hen; 3-1. Vanaf hier was Débaldérin warmgedraaid en werd de achterstand nog voor rust omgezet in een 3-9 voorsprong – misschien wel zo aardig om dan ook maar te vermelden dat Bart er hier 2 van scoorde.

Na de rust bleef het gat in eerste instantie min of meer gelijk, met goals tegen, maar vooral goals voor van Amber, Kamiel en ML. Stand; 7-15. Toch nog 2 goals uitloop. Tijd te spelen; 11 minuten. Wat er op dit moment gebeurde is echter nog steeds niet duidelijk. Misschien werd Noviomagum eindelijk wakker of waren ze minder bezig met de scheids. Het feit is dat de tegenstander plotseling besloot om vier goals op rij te maken. 11-15. Nog steeds een hele mooie uitslag voor Débaldérin, maar wel een stoot die pijn deed. Nathalie besloot dan ook dat dit niet het einde van de wedstrijd kon zijn en besloot er om er dan zelf nog maar een in te schieten. Op dit moment werd Noviomagum weer goed vast gezet en zo was de stand 11-16 bij het klinken van het eindsignaal. Al met al een leuke wedstrijd en mooie eindstand voor Débaldérin.

Doelpunten; Amber 4, Kamiel 4, Bart M 2, Nathalie 2, Willemijn 2, Bart S 1 en ML 1.