Beste leden,

Het lijkt ver weg maar in het hoofd van de Attila organisatie is het al best wel heel dichtbij: April. Dan vind op 14, 15 & 16 april namelijk het Attila toernooi Attila Tournament plaats. Waar? In Eindhoven. Wat maakt het Attila Tournment zo bijzonder dat ik jij je nu al kan opgeven? Nou het is een internationaal toernooi, niet omdat het helemaal in Brabant is maar omdat er ook (studenten)korfballers van buiten Nederland komen. Landen als Duitsland, Slowakije maar ook niet EU-lidstaten zoals Engeland.

Voor 1 Februari moet de TOCO al teams opgeven. We hoeven nog niet precies te weten wie er mee gaan maar mocht de animo bijvoorbeeld heel erg groot zijn omdat jullie allemaal van plan zijn om ALLE toernooien te bezoeken dan willen we dat bijvoorbeeld wel vast weten. Dus mocht je er graag naar toe willen geef je dan op!

Het toernooi duurt dus 3 dagen, even een kort overzicht wat er op welke dag gebeurt.

Vrijdag (14-04)- Traditiegetrouw is er een kroegentocht in Eindhoven, ook kan je natuurlijk overnachten in het sportcentrum.
Zaterdag (15-04)- Wedstrijden tegen korfballers uit diverse landen en met diverse hoeveelheden ervaring en diverse resterende promillages. Ook is er avondeten én kunnen we dit jaar weer, zoals dat eigenlijk hoort, op het Attila Tournament naar de Korfbal League finale kijken. Oh en er is natuurlijk een feest met thema dat nog niet bekend is.
Zondag (16-04)- Ja, eigenlijk gewoon normaal. Wedstrijden en dan lekker naar huis.

Je hoeft je niet meteen voor het hele weekend op te geven. Via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/13h3ksMnghO6NbILH4raQZ5lz1xHIsPZMIdtMCrTZcwc/edit#gid=2059846818 kan je je opgeven per onderdeel. De kosten per onderdeel zijn als volgt:

Kroegentocht: 3 Euro PP (inclusief drankjes bij een aantal kroegen)
Overnachten: 4,81 Euro PP per nacht
Avond Eten Zaterdag: 6 euro PP
Lunchpakket Standaard per dag spelen: 3 euro PP
Feest: 2.50 PP