Afgelopen woensdagavond is het zaalseizoen weer begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. Net als het afgelopen veldseizoen begonnen we de eerste wedstrijd uit tegen Noviomagum. Als voorbereiding werden er weer heerlijke pannenkoeken gegeten, deze keer gemaakt door Julia en Marie-Louise. En toen op weg naar Nijmegen. Bij de bespreking had Fons ook nog een tactische zet achter de hand. Doordat we uit speelden moest Noviomagum zich als eerste opstellen en zou het vak van Fons tegen het vak van een bepaalde heer spelen. Deze heer kwam echter nooit opdagen, dus ging het gewoon zoals we hadden afgesproken met Bart S, Stijn, Julia en Sanne H in de aanval en Fons, Bart M, Tirza en ML in de verdediging. Sanne V begon op de bank. Het begin was voor Noviomagum die naar 3-0 uitliep. Maar toen begon Débaldérin de korf te vinden en stond het weer gelijk na drie doelpuntjes van Sanne en Sanne. De rest van de wedstrijd bleef erg spannend al had Noviomagum wel steeds de bovenhand. Er werd een tijd om de beurt gescoord tot 9-7. Bart en Stijn brachten verandering in de score door allebei een doelpunt te maken en daardoor stonden de beide teams weer op gelijke hoogte (9-9). Maar toen begon Noviomagum ook een aantal doelpunten achter elkaar te maken waardoor het met twee minuten op de klok 13-10 stond. De wedstrijd leek toen gespeeld, maar Fons en Tirza scoorde beiden een afstandsschot waarna het 13-12 werd en er nog een kans op gelijkspel was. Er werden veel pogingen gedaan om in de laatste minuut nog te scoren, maar dit mocht niet baten. De eindstand was dus 13-12.

Doelpuntenmakers:
Stijn (3), Sanne H (2), Fons (2), Tirza (2), Bart S, ML, Sanne V

De wedstrijd van vanavond is afgelast. Voor de wedstrijd van 14 December is het nog niet bekend dus houd deze avond vrij in je agenda!