Afgelopen woensdag hebben we met maar liefst twee auto's het prachtige Giesbeek bezocht. Mijn teen was het echter niet zo met mijn uitstapje naar Giesbeek eens en deed nog pijn van de G-cup, waar ik zo slim geweest om iets op mijn teentje te laten vallen. De gemoedstoestand van mijn teen heeft mij en de rest van het team in de eerste helft zeker beïnvloed. Net zoals mijn teen liep een groot gedeelte van het team namelijk nogal stroefjes. Menno, Pieter, Joost én helaas ook de tegenpartij hadden echter minder last van de negatieve energie die mijn teen uitstraalde. Vooral Menno gooide op onverklaarbare wijze de ene na de andere bal erin. Pieter en Menno lieten práchtig samenspel zien. Ook de tegenstanders leken niet in de ban van de teen en gooiden de ene na de andere bal erin. Ze leken versteld te staan van hun eigen krachten. In de tweede helft trad de vermoeiing bij Duko in en waren we in staat een gedeelte van de achterstand weg te werken en heeft het gelukkig niet meer dan 25-9 voor Duko kunnen worden. Misschien vindt u het als lezer leuk om te horen dat de gemoedstoestand van mijn teen sterk verbeterd is en ik dan ook verwacht dat we de volgende wedstrijd ruim gaan winnen.

Uw razende reporterd

Ps: we waren vergeten een foto tijdens de wedstrijd te maken. Dus dan maar van erna. Aangezien iedereen nog brak was na de ALV: koekjes en thee. De teen in kwestie is overigens zichtbaar bovenin beeld!