Wedstrijdverslag 11-11-2017
Afgelopen zaterdag speelden wij weer onze eerste zaalwedstrijd, met als tegenstander Hemur Enge. De wedstrijd begon later dan normaal. Reden hiervoor is dat deze zaterdag ook de G-cup plaatsvond! Na deze geweldige, maar ook drukke dag waren de leden van het wedstrijdteam al enigszins uitgeput (maar wel voldaan!). Dit schetste ook de wedstrijd.
Eerste helft ging gelijk op, het spel was in evenwicht en er werd vooral goed verdedigd. De arbitrage had een rustige dag vandaag, over het algemeen floot hij niet heel snel, maar wel consequent. Bij rust stond het 2-5. We gingen de kleedkamer in met een prima gevoel, helaas wel met een kleine achterstand, maar niet onoverbrugbaar. Na de rust, met een bemoedigende toespraak van Toby, begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Allard was klaar voor de dag en na een aantal minuten kwam Pieter hem vervangen. Vervolgens ging het weer tijden gelijk op, lange aanvallen, veel en goed verdedigen. Echter kwam onze aanval niet tot scoren toe, waar de tegenstander langzaam maar zeker de voorsprong steeds verder uitbreidde. Tegelijkertijd lieten wij ons iets meer meeslepen door de wedstrijd dan bedoeld was en glipte de punten langzaam uit onze handen. Over de eindstand hoeven we het niet te hebben, dat is bijzaak.
Al met al een goede eerste helft, maar ook met het oog op de iets vermoeide status van de spelers bij aanvang, hebben we helaas de punten niet kunnen thuis houden.