Na een gezellige avond bij de sit-sit was het dan tijd voor Débaldèrin 1 om, na het positieve resultaat van vorige week, ook in een thuis wedstrijd te laten zien dat ze het kunnen.
Al vanaf het begin van de wedstrijd werd het duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden om te winnen, de openingsgoal van Débaldèrin werd namelijk al snel beantwoord met 2 vlugge goals van de bezoekers. In de eerste helft kreeg de thuis ploeg nog een strafworp tegen, maar deze werd gemist door Noviomagum. Even later werd er ook een toegekend aan Débaldèrin, maar deze werd prima afgemaakt door Pieter. Elk doelpunt leek vrij snel al beantwoord door de andere ploeg en zo bleef de stand de hele eerste helf gelijk opgaan. De eerste helf eindigde met een 10-10 gelijke stand.

Na een eerste helft waar veel in te beleven viel, werd het aantal doelpunten uit de eerste helf niet meer geëvenaard. Noviomagum leek de 2 punten mee naar huis te nemen, maar na prachtige doelpunten van Menno en Timon stond iedereen van Débaldèrin op het scoreformulier en werd het toch nog een gelijkspel. Menno kreeg in de laatste minuut nog een kans om de winst binnen te slepen maar de doorloopbal ging net via de rand van de korf eruit. Het eindsignaal klonk en de eindstand luidt 17-17.