Afgelopen weekend speelde het vlaggenschip van Débaldérin een wedstrijd tegen Groen Zwart. Na enkele nederlagen was dit een wedstrijd waar mentaal gezien veel van af hing en het team zou kunnen maken of breken…

Met dit in het achterhoofd ging Débaldérin 1 sterk van start, klaar om zich te bewijzen. Dankzij de spetterende start liep de stand al snel uit naar 7-1! Aan het eind van de eerste helft mocht het nog spannend worden van het team, dat na het vurige spel even de rust herpakte. Maar het vuur was nog lang niet gedoofd en toen de stand 9-6 was vlamden de spelers weer net zo door en legde er met het grootste gemak nog wat balletjes in.

De tweede helft werd er niet minder gegeven en volgde het ene doelpunt na het andere. Het publiek mocht genieten van onder andere doorloopballetjes van de topscoorder Rik, omdraaiballetjes van Taric en een spectaculair afstandsschot van Merijn. Maar niet alleen deze heren waren goed op dreef, maar liefst elke speler had tot op dit punt al gescoord. Een echte team effort! Op de bank was het bijna niet bij te overzien en hierbij ook een shout-out naar de mensen die nauwlettend het scorebord bijhielden.

Gijs had alles gegeven en mocht zijn pijnlijke voet koelen op de bank toen Maarten er in kwam. Richting het einde van de wedstrijd had Groen Zwart geen schijn van kans meer en had het publiek bijna medelijden, echter was het team meedogenloos en resulteerde dit in een spetterende 19-9 eindstand!