Ondertussen een week geleden, maar als de dag van gisteren, maakte ook ik mijn allereerste toernooiweekend mee; hét Attila Tournament in Eindhoven. Een kleine groep enthousiaste korfballers waande zich vrijdag naar het mooie Brabant om ook de eerste avond de mooiste dansjes te laten zien tijdens de kroegentocht. Er waren shots, lichtgevende stokken, een penisvormige biermeter en een scala aan dronken Britten.
Zaterdagochtend werden de korfballers, waarvan sommige nog steeds aangeschoten, wakker met een wijsje in hun hoofd waarna zij snel moesten ontbijten om de eerste wedstrijd mee te spelen. Het was een zomerse dag en onder genot van een kopje koffie was er genoeg tijd om uit te brakken in het gras. Had ik al gezegd dat er gratis stroopwafels waren?! Tussen de vier wedstrijden door werd er zelfs nog een potje Quidditch gespeeld, waar de Débaldérinners niet in bleken uit te blinken. Aan het einde van de toernooidag werd er deelgenomen aan het buffet waar een pasta bodempje gelegd kon worden voor de vele biertjes die die avond zouden volgen. Aan het eind van de middag waren ook de verloren schaapjes terecht en was het Débaldérin team compleet. Over verloren boerderijdiertjes gesproken, in de tussentijd werd Debbie uit de Albert Heijn tas gebrast! Helaas heeft onze Debbie het feest dus niet mogen meemaken. Het thema voor het feest was ‘the circle of life’. Vol in ‘Wageningen style’ kwamen de spelers opdagen als de citroenzuurcyclus, en hoewel er ook pizza’s rondliepen, won Débaldérin de outfit prijs.
Ook zondag was een prachtige dag en werden de korfballers uitgedaagd om de korfbal in te ruilen voor een potje laser gamen, waar onze gedreven spelers er wederom met de titel vandoor gingen. Er werden nog twee wedstrijden gespeeld wat uiteindelijk resulteerde in vier overwinningen voor Débaldérin.