Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een midweekwedstrijd. Op een lege maag kan je niet presteren, dus hebben wij eerst bij Menno van een heerlijk groentesoepje genoten met lekkere broodjes. Hierna vertrokken wij naar Apeldoorn… ho wacht eens even. De wedstrijd vond helemaal niet plaats in Apeldoorn vanavond maar in Uddel! Wij hebben even op de kaart gekeken waar dit mooie dorp in Gelderland zich bevindt. Uddel is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets twee uur reizen vanaf Wageningen. Dit vonden wij een beetje overmoedig voor een midweekwedstrijd, dus hebben wij ons weer vergrepen aan de auto's. Gelukkig was het met de auto maar 41 minuten, en dat scheelt dan een stuk minder met de twintig minuten die de leden van Apeldoorn MW2 ook moeten rijden met de auto. De meerijders in de auto's moesten tactisch worden verdeeld, zo was er de maestro auto van Pieter die altijd de beste muziek speelt, en de auto van Bart waarin tijd werd gemaakt voor een heuze Redactie vergadering.

Eenmaal aangekomen in Uddel, kleedden wij ons om en kon de strijd losbarsten. Wij hadden voor deze wedstrijd geen reservespelers meegenomen, dus iedereen moest alles uit de kast trekken om het op te nemen tegen Apeldoorn. De spelers waren fysiek, maar wij vochten hard terug. Gelukkig hadden wij mee dat de scheidsrechter niet partijdig was, want aan beide kanten werd hetzelfde gefloten. We gingen de rust in met 12-4 tegen. Tijdens de rust heeft de nodige wissel plaatsgevonden, maar helaas mocht het niet baten en hebben wij de wedstrijd verloren met 21-6.

De weg terug was wederom legendarisch denk ik, ik weet het niet zeker want ik heb de hele reis de tutorial van Hearthstone gespeeld. Ik ben trouwens nu wel klaar met de tutorial, dus voor mij was het een goede rit! Thuis aangekomen hebben wij ons nog te goed gedaan aan thee, koekjes, chocola en springrolls bij Menno thuis. Niet iedereen kan een winnaar zijn natuurlijk, ik hoop dan ook voor Apeldoorn MW2 dat zij de volgende keer ook mee mogen bij Menno om zijn keukenkastjes te beroven van al dat lekkers