We zijn afgereisd naar het mega grote Utrecht om het op te nemen tegen de nummer een van de competitie. Helaas hadden we er niet over na gedacht dat zij ook het genoegen hadden om in het fantastische rood te spelen. Ze wilden liever niet dat wij ook hun kleur droegen, dus hebben we een een hele interessante kleuren combinatie gespeeld. Er werden zelfs gele wegenwacht hesjes gedragen, dus het was een hele veilige wedstrijd.

De wedstrijd begon zeer goed. Sanne was goed op schot en schoot van meters afstand alle ballen raak. Aan beiden kanten vielen vele doelpunten en het was een nek aan nek race. In de rust waren we net achter komen te staan met 9-7. De tweede helft was waardeloos, schoten vlogen ons om de oren. Voor de afwisseling waren af en toe ook nog wat schoten van ons, maar zij waren on fire. Uit eindelijk hebben we de schade kunnen beperken tot 25-14. v

Na de wedstrijd konden we in de dames kleedkamer genieten van de karaoke van de heren, die zelfs douchbier hadden mee genomen om er een feestje van te maken. Ondanks het verlies, zat de sfeer er wel goed in. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Charlotte, dit was haar laaste wedstrijd. We vinden het heel erg fijn dat je de afgelopen jaren met ons mee gespeeld.

Sanne H – 4

Bart S – 2

Willemijn – 2

Nathalie – 2

Charlotte – 2

Jurren – 1

Finn – 1