Wij waren net weer terug uit Nijmegen van de Keizerscup in SkunK, toen wij pardoes weer werden teruggeroepen voor een midweekwedstrijd tegen Keizer Karel. Nadat wij genoeg energie uit de Domino’s pizza’s hadden gehaald, stapten wij de bus in op weg naar dit nieuwe gevecht.
Met in de aanval Maarten, Menno, Amy en Marie-Louise, en in de verdediging Rik, Joost, Sascha en Gianna en een strijdlustige Jorinde aan de kant waren wij er klaar voor onze eerste midweekwedstrijd van het seizoen te winnen. Zowel aan de ene als aan de andere kant van het  veld vielen vele doelpunten, tot wij de rust ingingen met 10-8 achter. Deze kleine achterstand demotiveerde ons echter niet, wij gingen met volle moed de tweede helft weer in.
Toen tegen het eind van de wedstrijd de 13-11 doorging naar de 14-, 15- en zelfs 16-11 schoten Rik en Maarten er nog snel 2 in om de wedstrijd met 16-13 te eindigen. Helaas geen overwinning, maar wel hard gestreden. De overwinning vond pas plaats in de kleedkamer van de dames, waar het warme water niet werkte. De dames van Débaldérin zijn geen mietjes en hebben gewoon lekker gedoucht met het hele koude water.