In twee groepen vertrokken we vanaf Wageningen richting Arnhem. De bikkels die bedachten na de wedstrijd nog het uitgaansleven van Arnhem te bestuderen vertrokken met de fiets. De andere groep ging lekker warm met de auto. In Arnhem aangekomen was het tijd voor een lekkere maaltijd bij Wok World. Rond kwart voor acht werden we opgeschrikt door een jongeman die het nodig vond al kotsend binnen te komen lopen. Hierbij werd zijn maaginhoud niet alleen gedropt in de toiletpot, maar ook over de grond en Michelle ’s jas. De eetlust van Michelle verdween per direct. Taric werd bij het verlaten van het toilet opgeschrikt door dezelfde jongeman en kon gelukkig zonder uit te glijden over de kots zijn weg vervolgen. De vriend van de jongen mocht de wc’s schoon gaan maken. Met dit verhaal konden we op weg naar de wedstrijd.

Vol overgave begonnen we aan de wedstrijd en dat loonde. Met goede schoten van Joost en Astrid kwamen we al snel op voorsprong. De verdediging kon het goed dichthouden en zo konden we uitlopen tot 2-7. Het laatste deel van de eerste helft was echter niet optimaal. Oost-Arnhem kon terug komen tot 6-8.

Na de rust werd er geknokt, maar het bleef lastig. Oost-Arnhem liet zien dat ze toch ook raak konden schieten. Gelukkig hielden we het hoofd koel. Het duurde vaak lang voor er een doelpunt viel. De verdediging deed er alles aan om het dicht te houden, zodat de aanval zich weer kon herpakken. De wedstrijd kon wat gehaast en onzorgvuldig uitgespeeld worden met als eindstand 10-17.

Doelpuntenmakers Débaldérin: Taric Schrader 4, Joost Brombacher 3, Michelle Struik 3, Astrid Leferink 2, Gijs Vreeke 2, Froukje Zuidema 2, Rik Maasdam 1.