Afgelopen dinsdag was het weer tijd voor Débaldérin om een bezoekje aan SKF te brengen voor de midweekcompetitie. Geliefd als de wedstrijden tegen dit team zijn stond de harde kern van de vereniging klaar om deze wedstrijd te gaan spelen. In de loop van de middag kwam echter het eerste dilemma naar boven; naar Veenendaal fietsen, of toch maar een auto huren? De heren leken wel te willen fietsen en even leek Sanne de eer van de dames hoog te gaan houden, maar toen het puntje bij paaltje kwam zaten de heren op de fiets en de dames in de auto.

Wonder boven wonder kwamen beide groepen (tegelijk) aan bij het sportcomplex. Hier bleek dat het nog ruim een half uur zou duren voordat te wedstrijd zou beginnen, maar deze tijd was goed te benutten met warm te lopen en alvast een beetje in te spelen. Dit was misschien een overkill, na deze uitgebreide voorbereiding kwam het spel niet op gang. Het opzetten van aanvallen ging moeizaam, maar toen dit beter liep wilden de schoten er niet in gaan. In de verdediging ging het niet beter, hier ondervonden we moeite met het onderscheppen van ballen en de precieze schoten van SKF in combinatie met een sterke overmacht onder de paal. Enfin, het aantal goals van SKF zullen we niet noemen maar aan onze kant vielen er 6; Bart 3, Finn 1, ML 1 en Sanne 1.

Na de wedstrijd liet de kleedkamer nog wel wat te wensen over, maar voor een uitgebreidere analyse hierover wil ik je graag doorverwijzen naar Bart. Na een douche die opvallend lang koud bleef was het dan tijd om de fietstocht naar Wageningen te gaan ondernemen. Hier werden we onderweg nog even ‘verrast’ door wegwerkzaamheden waar we volgens Jelmer niet de borden hoefden te volgen. Dit liep natuurlijk uit op een fietstocht dwars door een opengelegde weg. Dit was een mooie gelegenheid om te onthouden en de wedstrijd voor het gemak maar te vergeten.

PlayerGoalsTotal goals (season)Matches (season)
Bart M.362
Finn232
Sara021
Jurren011
Jelmer S012
Nathalie011
Marike011
Jelmer G011
Sanne111
Marie Louise111