Hebben we al post zodat ik weer mededelingen kan doen? “Nee” leek lang de conclusie. Zouden onze vrienden uit het verre oosten ons dan vergeten zijn? De Paal Bokaal kwam al erg dichtbij en zonder dat het volgende toernooi op de rol stond werd de Toco een beetje onrustig. Maar niet getreurd, ze is daar, de uitnodiging. Pas onlangs verstuurd en dan ook nog in de spambox beland maar we mogen komen.

Het thema staat er eigenlijk al. Geen 6 tal zinnen die rythmisch niet helemaal lekker lopen en eigenlijk ook niet rijmen. Nee gewoon één woord. Lekker kort. MAND!

Je kunt je tot 24-Juni aanmelden. Maar graag willen wij én de Organisatie al eerder weten of je meegaat.

Dan nu, voor wie nog nooit op het VET geweest is. Hoe ziet het er dan uit. Nou kijk, ze komen danwel officieel uit Enschede maar de campus van de TUT ligt dus in een of ander bos tussen Enschede en Hengelo in. Daar hebben ze eigenlijk vooral bomen en kampeervelden. Je kunt er ook nog ergens feesten en bbq’en en ze hebben er beachvelden. We zijn dus vanaf 18:00 welkom voor een BBQ, daarna een feest en een overnachting in zelf meegebrachte tenten en daarna gaan we Beachkorfballen in de twentse zandbak. Voetjes, in het zand, balletje in de mand en hopelijk een koud Grolschje in de hand.

GEEF JE OP!