UPDATE:
Het toernooi is inderdaad bij Trekvogels, op Zaterdag is er inderdaad een feest met een thema: “Here we go again! Risk 2023. Was het Harrie, Bill of Sam? Ontdek het in Rotterdam. Laat hier jouw beste dancemoves zien, wie weet ontmoet jij jouw dancing queen!”. Na het feest is er inderdaad de mogelijkheid te overnachten en daarna is er een BBQ ontbijt gevolgd door een toernooi in teams van 8 tegen 8. Opgeven kan tot én met 24 augustus. Er is ook een prijsindicatie gegeven:

Feest: 6 euro p.p.
Overnachten: GRATIS
BBQ-Ontbijt: 4 euro p.p.
Wedstrijden spelen: 2.50 p.p.

Nee, dit is niet het Thema van RISK. Ik heb geen idee eigenlijk. En eigenlijk kan ik ook nog niet heel veel vertellen over het toernooi behalve op basis van eerdere jaren. Maar goed, binnen onze vereniging word genoeg voorspeld, het weer, de namen van de nieuwe eerstejaars, trainingsopkomsten, waarom zou ik mij dan niet wagen aan een onderbouwde voorspelling van hoe het RISK TOERNOOI op 2 en 3 september er uit zal zien.

Op Zaterdagavond zullen we (verwacht ik) na het eten (uurtje of half 8) welkom zijn bij de accommodatie die R.S.V Trekvogels deelt met R.S.K.V Erasmus. Gelegen aan de Folkert Elsingastraat in Rotterdam. Op loopafstand van metrostation Prinsenlaan (2 haltes van Rotterdam Alexander).

We zullen tenten bij ons moeten hebben en deze zullen we daar moeten opzetten. Hierbij zullen we moeten proberen om de poep van aanwezige trekvogels te ontwijken.

Daarop volgt, zo verwacht ik op basis van meerdere eerdere edities, een silent disco in de buitenlucht. Deze vind plaats onder een goede hoeveelheid partytent die Erasmus daar voor de gelegenheid zal plaatsen. Het feest zal duren tot een uurtje of 1 (plus minus) dus we kunnen op tijd naar bed. Het thema van het feest weet ik nog niet maar ik zal een gok wagen. Ehm, ik denk iets met het thema Skivakantie.

Goed, dan dus slapen. En op zondagochtend zal de organisatie met muziek over het veld lopen om iedereen te wekken. Dan staat het traditionele ontbijt: BBQ op het menu. Na al dat stokbrood, vlees(vervangers) salades en koffie is het tijd voor wedstrijden. Gewoon 8 tegen 8 op een normaal kunstgrasveld.

Dan is er een prijsuitreiking en dan gaan we weer naar huis. Oh wacht ja die tenten moeten nog ingepakt. Nouja. KORTOM, de ideale manier om je Collegejaar echt GOED TE BEGINNEN. GEEF JE OP!