Het is nog ver weg, maar ook deze zomer wordt er een korfbaltoernooi in Slowakije georganiseerd. Gelukkig is de Toco er dit jaar optijd bij en willen we graag met een groep Débaldérinners naar Slowakije afreizen om ook dit toernooi te bezoeken. Het toernooi zal 13 & 14 juli plaatsvinden. Dit is na de eerste herkansingsweek, dus zelfs als je een herkansing hebt, zou je mee kunnen (dan alleen hopen dat die niet in de tweede week valt).

Er is nog geen concreet plan, maar wat wel vast staat is dat we op de vrijdag (12 juli) zullen vertrekken. Op zaterdag zullen er normale wedstrijden zijn en op zondag beachkorfbal wedstrijden. Het lijkt ons daarnaast leuk om op de terugweg nog een paar plaatsen in Oost Europa te bezoeken.

Lijkt het je leuk om mee te gaan naar dit leuke buitenlandse toernooi geef je dan vooral op! Hoe eerder we weten hoeveel mensen er mee willen, hoe eerder we kunnen kijken of we zelf een team kunnen vormen of dat we een combi team kunnen maken. Mocht je nog ideeën hebben over plaatsen die we na het toernooi kunnen bezoeken of mocht je mee willen helpen met het organiseren, stuur dan een appje naar de toco (Bart, Inge, Marieke of Nathalie)

Hopelijk kunnen we deze zomer een leuke trip gaan maken!