Waarde leden, of je nu al reeds een doorgewinterde toernooitijger of pas net toernooifeut af bent. Of zelfs als je geen idee hebt waar ik het nu over hebt, het nieuwe jaar is bij uitstek het moment voor goede voornemens. Ze komen in allerlei soorten in maten, meer sporten, minder drinken, meer beter studeren, vaker de afwas doen, beter korfballen, je horizon verbreden, de koelkast ontdooien. Laten we eerlijk zijn, het gaat toch niet lukken. JUIST DAAROM komt de TOCO met een goed voornemen waar jullie wel in kunnen slagen: MEER TOERNOOIEN BEZOEKEN, van Groningen tot Maastricht Limburg en van Nijmegen tot Delft, door het hele land zijn er dit jaar weer toernooien te bezoeken. En bezoek je ze allemaal dan heb je voor het einde van 2023 zo je TOCO DIPLOMA binnen. Met studentenkorfbaltoernooien sport je meer en bezoek je ook nieuwe sportcentra (zodoende verbreed je je horizon), dus die 2 heb je dan ook vast binnen. Maar hoe doe je dit? Nou goed, alle begin is moeilijk, eigenlijk is stap 1 heel makkelijk, geef je op voor de DOMCUP die op 4 en 5 februari plaats vind in Utrecht.

Op de DOMCUP is er op zaterdag een feest en op zondag een toernooi. En dat allemaal in één gebouw, je rolt zo van de dansvloer je bed in. En omdat het in Utrecht is zijn de reistijden ook zeer beperkt. Er zijn eigenlijk geen goede redenen om je niet op te geven. Het thema van de Domcup dit jaar luidt:

WOODSTOCK! Drie keer blijft een gokje, zijn jullie klaar voor het houten stokje? Trek je mooiste flared broek uit de kast en blaas het stof van je zonnebril en we zullen feesten tot ’s ochtendsvroeg!

De opgave deadline is Dinsdag 17 Januari middernacht. Er is vooralsnog een maximum van 20 mensen, mochten we dat halen geld natuurlijk de volgorde van opgave. Als je nog vragen hebt mag je die altijd stellen aan de Toco, op wat voor medium dan ook.

Groetjes en een gelukkig toernooivol nieuwjaar, de TOCO