Vergeet Turkije, vergeet de zomervakantie, vergeet dat je Maandag College hebt! Op zondag 3 oktober aanstaande zijn wij door Melmac uitgenodig om met MAXIMAAL 15 LEDEN (en eventueel een reservelijst) deel te nemen aan een heel aantrekkelijk dag-arrangement bestaand uit Korfbal, de befaamde biercantus (inclusief bier) en er schijnt ook nog eten te zijn. Dat allemaal voor een prijs tussen 30 en 40 euro! Alleen vervoer moet je zelf regelen (maar de TOCO maakt natuurlijk een OV schema van en naar Wageningen).

Er is ook de mogelijkheid om alleen aan de Cantus mee te doen, de Organisatie geeft echter aan om voorang te geven aan mensen die ook aan de wedstrijden mee doen (ik denk dat dit om de reservelijst gaat). Als je alleen aan de Cantus mee wil doen word je ook pas rond 16:00 in Tilburg verwacht. Wil je mee, maar niet spelen? Geef dit dan (elektronisch)schriftelijk aan bij de Toco!

Het toernooi zal beginnen rond 10:30, elke SKV zal minimaal 1 team in kunnen schrijven, daarna verwacht ik dat de Organisatie zal kijken naar de mogelijkheden om nog Combi-teams in te schrijven. Om 16:00 begint de Cantus en om 20:00 zal het toernooi naar verwachting klaar zijn. De deadline voor opgave is donderdagavond 16 september! VOL=VOL (en er is een reservelijst), de volgorde van inschrijving is leidend. De Toco zal indien nodig om een team te vormen de voorkeur geven aan leden die ook aan de wedstrijden mee willen doen (de eerste 10 tot 12 zeg maar).

Mocht je niet bij de eerste 15 zitten maar toch mee willen? Geef je dan gewoon op, op 26 september krijg je te horen of er nog plek voor je is.

De ALF is altijd vet leuk.

FAQ

Q: Waarom heet dit toernooi “de Alf Trophy”?
A: Google: Alf tv-serie

Q: Word ik thuis gebracht?
A: Als je je OV kaart mee hebt bieden we begeleiding tot het busstation wageningen.

Q: Is er ook een overnachting
A: Er is geen overnachting